Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. De orderbevestiging is tevens uw factuur. Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Vooral mensen met een hotmailadres kunnen problemen ondervinden met het automatische emailsysteem vanwege spamfilters. Neem in dit geval contact op met info@jillyshairjewels.nl

Voorraad:
In principe is het door u bestelde artikel op voorraad, mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u het bedrag terug of kunt u kiezen voor een alternatief.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 

Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan eenvoudig, door een gewone overschrijving. De gegevens voor overschrijving krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft geplaatst.
Is de betaling niet binnen 7 dagen na de besteldatum ontvangen, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

Levertijd:
Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Ophalen: Zending ophalen is mogelijk in Helmond, op de orderbevestiging die u ontvangt wanneer de bestelling geplaatst is staat het afhaaladres.

Verzending en verzendkosten:
Verzending van uw bestelling geschiedt via TNT Post binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling. De verzendkosten zijn binnen NL standaard 1,95. Voor België is dit 3,90. Uw bestelling wordt netjes verpakt. Jilly's Hair Jewels is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via TNT Post. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen 8,05. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling in het opmerkingenveld kenbaar te maken. 

Persoonlijke gegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden in het klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt u bij de productomschrijving.

Garantie en retourneren:
Bent u niet tevreden over uw bestelde producten, dan heeft u het recht de producten binnen 14 dagen te ruilen. Neem in dit geval eerst contact op via ons e-mailadres info@jillyshairjewels.nl. Retourneren gaat altijd in overleg. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. De artikelen dienen in originele verpakking en ongebruikt geretourneerd te worden. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening nadat de accessoires in goede en ongebruikte staat weer ontvangen zijn.

Veiligheid:
De accessoires van Jilly's Hairj Jewels bevatten kleine onderdelen en zijn daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Laat uw kind nooit alleen wanneer zij de accessoires van Jilly's Hair Jewels draagt. Laat uw kind nooit gaan slapen met haarspeldjes in. Jilly's Hair Jewels is niet verantwoordelijk voor evt letsel.

Accessoires:
De accessoires zijn allen met de hand gemaakt. Er dient dan ook zorgvuldig mee te worden omgegaan. Vermijd contact met water, hierdoor kunnen onderdelen loslaten. Vermijd trekken aan de accessoires, hierdoor kan schade aan het product ontstaan. Jilly's Hair Jewels is niet verantwoordelijk voor evt schade aan accessoires bij het niet naleven van de zorgvuldigheid.

Copyright:
Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Jilly's Hair Jewels beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. 

Heeft u nog vragen?
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met info@jillyshairjewels.nl

Helmond, 2017 
Jilly's Hair Jewels

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze acties, vul onderstaande gegevens in:
Aanmelden
© 2014 - 2023 jillyshairjewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel